Naslovna » Izlasci » Festivali » Green Day će svirati dva i po sata

Green Day će svirati dva i po sata

Menadžment grupe Green Day najavio je svim festivalima u Evropi da bend planira set listu u trajanju od dva i po sata, što naravno važi i za Belgrade Calling, koji će se održati 27. maja na Kalemegdanu.

Turneja „99 Revolutions“, u okviru koje će popularni američki bend i svirati u Srbiji, biće spektakularna i u produkcionom smislu. Vrhunac ovogodišnjeg pohoda popularnog punk benda na najveće evropske bine, desiće se na najstarijem evropskom muzičkom festivalu Reading & Leeds (Engleska), gde će Green Day dve noći uzastopno nastupati pred oko 80.000 posetilaca.

Tokom proteklog vikenda Bili Džo Armstrong, Tre Kul i Majk Dirnt u Čikagu su otpočeli seriju koncerata po najvećim američkim arenama, koju će krunisati velikim koncertom u Los Anđelesu. Evropsku turneju započeće koncertom u Milanu 24. maja, a 1. juna, posle beogradskog koncerta očekuje ih koncert pred oko 60.000 fanova na Emirates stadionu u Londonu.

Ovaj veliki punk-rock bend u Beogradu će imati podršku popularnih regionalnih bendova kao što su Hladno pivo, Superhiks i Atheist Rap. Ulaznice se prodaju širom Srbije i regiona u mreži Eventim, po cenama od 2.790 za P2 zonu, 3.390 za P1 i 3.990 dinara za Fan pit. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.