Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Jamiroquai: U prodaji ulaznice za koncert u Areni

Jamiroquai: U prodaji ulaznice za koncert u Areni

Ulaznice za koncert benda Jamiroquai biće u prodaji od danas, utorka, 9. aprila, od popodnevnih časova. Ulaznice se prodaju po cenama od 3.500, 4.500 i 4.900 dinara na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i „Ušće“ SC kao i preko sajtova kombankarena.com i eventim.rs.

Najpoznatiji predstavnik acid jazz/soul/funk pokreta, Jamiroquai, nastupiće u Kombank areni, 30. juna. U ovom delu Evrope, Jamiroquai će održati samo dva koncerta – u Srbiji i u Bugarskoj, dva dana pre našeg koncerta.

„Svemirski šeširdžija“ i zaluđenik za automobile (u svojoj kolekciji ih ima više od 30), harizmatični frontmen JQ odlučio je da se posveti muzici posle problematičnog tinejdž perioda, bekstva od kuće i tuče koja ga je skoro koštala života. Naziv benda Jamiroquia nastao je kombinacijom indijanskog plema Irokezi i muzičkog termina „jam“.

I posle više od dve decenije, JQ i ekipa verni su sopstvenom izrazu prošaranom fankom, elektro i pop deonicama. Kombinacija lepršavog glasa i bezbroj otkačenih šešira sa muzikom koja zove na ples, pružila im je karijeru punu hit singlova kao što su „Cosmic Girl“, „Love Fool“, „Little L“, „Space Cowboy“, „Deeper Underground“… (danubeogradu.rs)