Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Jamiroquai: U prodaji ulaznice za koncert u Areni

Jamiroquai: U prodaji ulaznice za koncert u Areni

Ulaznice za koncert benda Jamiroquai biće u prodaji od danas, utorka, 9. aprila, od popodnevnih časova. Ulaznice se prodaju po cenama od 3.500, 4.500 i 4.900 dinara na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i „Ušće“ SC kao i preko sajtova kombankarena.com i eventim.rs.

Najpoznatiji predstavnik acid jazz/soul/funk pokreta, Jamiroquai, nastupiće u Kombank areni, 30. juna. U ovom delu Evrope, Jamiroquai će održati samo dva koncerta – u Srbiji i u Bugarskoj, dva dana pre našeg koncerta.

„Svemirski šeširdžija“ i zaluđenik za automobile (u svojoj kolekciji ih ima više od 30), harizmatični frontmen JQ odlučio je da se posveti muzici posle problematičnog tinejdž perioda, bekstva od kuće i tuče koja ga je skoro koštala života. Naziv benda Jamiroquia nastao je kombinacijom indijanskog plema Irokezi i muzičkog termina „jam“.

I posle više od dve decenije, JQ i ekipa verni su sopstvenom izrazu prošaranom fankom, elektro i pop deonicama. Kombinacija lepršavog glasa i bezbroj otkačenih šešira sa muzikom koja zove na ples, pružila im je karijeru punu hit singlova kao što su „Cosmic Girl“, „Love Fool“, „Little L“, „Space Cowboy“, „Deeper Underground“… (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.