Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Mikser House predstavlja The Masters

Mikser House predstavlja The Masters

Posetioce Mikser House-a ove subote očekuje uzbudljivo klabing veče. Nastupiće, domaćoj publici, dobro poznata DJ imena: Vlada Janjić, Peppe, Doo, DJ Z i Dee Face.

Ulaz na žurku „Mikser House predstavlja The Masters“ je slobodan uz pozivnice koje će se deliti na Facebook-u, a karte će moći da se kupe po ceni od 250 dinara pred početak i tokom muzičkog programa.

Vlada Janjić je jedan od veterana BG klabinga. Janjić se kreće u okvirima suptilnog deep i minimal house zvuka, a nastupao je u brojnim evropskim klubovima kao što su Flex u Beču, Batofar u Parizu, Ultraschall u Minhenu i Propaganda u Moskvi.

U subotu će nastupiti i Zoran Nikolić, poznat kao DJ Z iz kultnog dvojca Noise Destruction, koji je prošle godine obeležio dve decenije postojanja. Noise Destruction poznati su kao pioniri techno zvuka u Srbiji.

Za izvrsnu plesnu muziku pobrinuće se DJ Peppe, koga nazivaju još i „tata“ klupskog funk i disco zvuka. Peppe je početkom 90-ih dobio prve profesionalne angažmane u poznatim klubovima „Bunker“, „Omen“ i u legendarnom „Soul Food“. Peppe-a i njegov opus dobro znaju svi klaberi. Sa podjednakom lakoćom miksuje sve vrste house-a, electro, minimal, latino, funk i disco zvuk.

Kada je počinjao, Dee Face je puštao techno i house, a danas pokušava da sazna i nauči što više novih stvari, i u tome pronalazi inspiraciju. Dee Face, počinje da se bavi DJ-ingom 1999. godine, a ubrzo postaje i muzički urednik emisija na radio stanicama IN i AS. Nastupao je sa velikim imenima, u većini klubova širom zemlje i regiona.

Dušan Predojević, poznatiji kao Doo, obećava dobar warm-up za ostatak večeri. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.