Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Andrej Pejić gost koncerta Depeche Mode
Andrej Pejić
Andrej Pejić

Andrej Pejić gost koncerta Depeche Mode

Modna ikona Andrej Pejić sutra stiže u Beograd, gde će boraviti nekoliko dana i biti gost koncerta Depeche Mode, 19. maja na Ušću.

U petak, 17. maja od 22.00, Andrej će biti zvezda žurke zagrevanja za koncert pod nazivom „Freelove“, gde će nastupiti kao DJ u klubu Mikser House. Sa njim te večeri nastupiće Tijana T, Fanatik, Luna Lu i DJ Ned.

Žurka je podrška za Idaho Day u Beogradu, koji slavi 17. maj, Međunarodni dan borbe protiv homofobije i transfobije koji se simbolično obeležava u više od 60 zemalja širom sveta.

Depeche Mode su nedavno krenuli na svoju 13. turneju,“The Delta Machine Tour“, a Beograđani se pridružuju milionima fanova širom sveta koji ih očekuju uživo posle četvorogodišnje pauze. Set liste na održanim koncertima obuhvataju najveće hitove iz njihove 30 godina duge karijere, a na Ušću ćemo zajedno sa Dejvom, Endijem i Martinom po prvi put glasno otpevati „Enjoy the Silence“, „Personal Jesus“, „Just Can’t Get Enough“, „It’s No Good“…

Ulaznice za koncert Tuborg predstavlja Depeche Mode u prodaji su online na Gigstix.com kao i u Corner šopovima širom Srbije. Ulaznica za parter košta 3.990 dinara, fan pit – 5.990 dinara i VIP – 9.900 dinara. (danubeogradu.rs)