Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Besplatne karte za koncert Depeche Mode
Depeche Mode

Besplatne karte za koncert Depeche Mode

Delimo besplatne ulaznice i majice za koncert Depeche Mode, koji će biti održan u nedelju, 19. maja, na Ušću. Za razliku od naše prvoaprilske šale, ovoga puta ZAISTA delimo besplatne ulaznice (i majice)! 🙂

Molimo da više ne šaljete mailove. Rok za slanje je istekao!
Imena dobitnika objavili smo u utorak, 14. maja… Pogledajte OVDE!

Cela nedelja biće u znaku Depeche Mode. U petak, 17. maja, u Mikser House-u modna zvezda Andrej Pejić biće domaćin i DJ žurke zagrevanja za koncert, dok će u subotu 18. maja u okviru Noći muzeja biti održana izložba „World in My Eyes“ posvećena Depeche Mode u UK „Parobrod“. U nekoliko klubova biće održane večeri posvećene ovom bendu. Tekst o pripremama za koncert pročitajte OVDE.

Na spektakularnom koncertu koji je Depeche Mode održao u Tel Avivu na set listi su se našli čuveni hitovi „Enjoy the Silence“, „Personal Jesus“, „Barrel of a Gun“. Bend je iznenadio publiku pesmama koje godinama nisu izvodili uživo poput „Higher Love“, „Black Celebration“ i „Just Can’t Get Enough“.

Ulaznice za koncert Tuborg predstavlja Depeche Mode u prodaji su online na Gigstix.com kao i u Corner šopovima širom Srbije. Cene ulaznica: 3.990 dinara (parter), 5.990 dinara (Fan pit), 9.900 dinara (VIP).

Šta je potrebno da uradite da bi dobili besplatnu kartu?
Delimo osam ulaznica i izabraćemo OSAM dobitnika. Dakle, svako od dobitnika će dobiti PO JEDNU kartu.

Do besplatne ulaznice dolazi se u nekoliko koraka.

1. Lajkuj (ako nisi do sada) našu FB-stranicu;
2. šeruj (Share – na vrhu ovog teksta!) ovaj tekst na svom FB profilu;
3. pošalji nam mail na office@danubeogradu.rs (subject: Depeche Mode; text: ime, prezime i br. mob. tel.).

Svako bi trebalo da pošalje samo po jedan mail do sutra (13. maj 2013.), do 17.00. Posle provere ispravnosti mailova, naš drugar Prljavi Inspektor Blaža (bez obzira u kakvom ste odnosu sa Blažom – ne možete uticati na njega, osim ako ne posedujete natprirodne moći!) izabraće nasumično osam dobitnika. Dodelićemo i šest utešnih nagrada – tri DM majice (crne, različite veličine) i tri diska „Depeche Mode – Delta Machine“ (Sony / Menart).

Izabrani će dobiti uzvratni mail sa uputstvom za preuzimanje nagrada. (danubeogradu.rs)