Naslovna » Izlasci » Festivali » Besplatne ulaznice za Green Day
Green Day
Green Day

Besplatne ulaznice za Green Day

Popularna pank rok grupa Green Day koja će nastupiti 27. maja na ovogodišnjem koncertnom spektaklu „Calling 2013“ u velikom parku ispod bedema Kalemegdana, donosi sa sobom 700 rasvetnih uređaja, teretanu, razglas, stvari za bekstejdž i dovode oko 100 saradnika.

Za nastup benda Green Day planirana je set lista od dva i po sata, a na njoj će se naći od 25 do 27 pesama. To je izbor nekih od najboljih numera ovog benda. Oni sa sobom donose veliku produkciju, njihovo ozvučenje i rasvetu, kao i kompletan bekstejdž u kome se nalazi soba za vežbanje, soba u kojoj se samo sluša muzika i soba za porodice.

Organizatori manifestacije „Calling 2013“ ove godine želeli su jednodnevni koncertni događaj jer je „bolje da publika vidi jedan bend sa svetske A liste“. Nastup Green Day-a u Beogradu je jedini u ovom delu Evrope a evropska turneja „99 Revolutions“ počeće u Milanu 24. maja, dok ih posle koncerta 27. maja na Kalemegdanu, očekuje 1. juna pun „Emirates stadion“ u Londonu koji prima više od 60 000 posetilaca.

Još nije precizirana satnica nastupa, ali će kapije najverovatnije biti otvorene oko 17.00, a da se nastup Green Day-a očekuje oko 22.00.

Nastupiće i Atheist Rap, Superhiks i Hladno pivo, koje 25. maja proslavlja 25 godina postojanja. Hrvati će predstaviti i novi singl koji je objavljen pre nedelju dana – „Na ovim prostorima“. Frontmen benda „Hladno pivo“ Mile Kekin istakao je da novi singl ima zadatak da Evropu upozori unapred na to koji narod prima u Uniju.

Ulaznice se prodaju širom Srbije i regiona preko Eventima, po cenama od 2.790 za P2 zonu, 3.390 za P1 i 3.990 dinara za Fan pit, što su ujedno i najjeftinije cene ulaznica na predstojećoj turneji grupe Green Day.

NAGRADNI KONKURS – BESPLATNE ULAZNICE
Sajt Dan u Beogradu, Laguna i Avalon produkcija podeliće pet ulaznica za „Calling 2013“ i pet „utešnih“ knjiga!

Do besplatne ulaznice dolazi se u nekoliko koraka…

1. Lajkuj (ako nisi do sada) našu FB-stranicu;
2. šeruj (Share – na vrhu ovog teksta) ovaj tekst na svom FB-profilu;
3. pošalji nam mail na office@danubeogradu.rs;
3a. mail mora da sadrži: tvoje ime i prezime, br. mob. tel, a morate da nam pošaljete i dva stiha rimovana ili ne, ali koja sadrže reči „green“ i „day“ na srpskom ili engleskom (molimo, bez perverzija!). 🙂

Pet najboljih pesmica od dva stiha izabraće naš drugar, superpoznati, neverovatni i svestrani glumac i pevač Ivan Jevtović, a pet autora pesmica dobiće PO JEDNU KARTU! Izdavačka kuća Laguna poklanja pet „utešnih“ knjiga (Erik Klepton, autobiografija – E. Klepton, Fusnota – Kornelije Kovač, Uživo!: Autobiografija – Miša Aleksić, Raštimovana muzika – Sting i Život – Kit Ričards).

Svako bi trebalo da pošalje samo po jedan mail do sutra (22. maj 2013.), do 21.00. Izabrani će dobiti uzvratni mail sa uputstvom za preuzimanje poklona. Imena najboljih objavićemo na sajtu. (danubeogradu.rs)

loading...