Naslovna » Izlasci » Festivali » Festival „Telo kao životni kompas 2013“

Festival „Telo kao životni kompas 2013“

Od 17. do 20 . maja u Domu kulture „Studentski grad“ (Bulevar Zorana Đinđića 179) biće održan festival duše i tela „Telo kao životni kompas 2013“.

Tema ovogodišnje manifestacije je „​Psihoterapijska znanja u službi balansa duše i tela – obuke i preporuke“.

Festival “Telo kao životni kompas“ okuplja psihologe, pedagoge, psihoterapeute i savetnike različitih psihoterapijskih pravaca u inspirativnoj ideji o značaju postojanja i korišćenja neraskidive veze duše i tela u psihoterapijskom i savetodavnom radu.

Interesantnim pristupima i temama o vezi duše i tela i o korišćenju tela u psihoterapiji, kroz radionice i prikaze tehnika, biće predstavljene osnove u ovoj oblasti.

Učesnici festivala pokazaće različite tehnike za postizanje ravnoteže između duše i tela i upotpuniti znanje posetilaca. Festival ove godine nudi integraciju znanja iz telesne psihoterapije, porodične psihoterapije, reikija, energoterapije, fizičkog teatra, plesa, terapije cvetnim esencijama, konstruktivističke psihoterapije, zdravstvene psihologije, geštalta, muzikoterapije, porodičnih konstalacija, aviva i aleksander tehnike, joge, kristaloterapije, psihodrame, transakcione analize, logopedije. (danubeogradu.rs)

loading...