Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Popularni klub „Sound“ otvara 18. sezonu, 23. maja
Sound

Popularni klub „Sound“ otvara 18. sezonu, 23. maja

Pionir beogradskog klabinga na vodi klub „Sound“, 23. maja od 22.00, započeće proslavu „punoletstva“ i pod sloganom „Čujemo se“ ući u svoju 18. sezonu.

Jedinstven ambijent, vesela atmosfera i kvalitetna muzika i ove sezone biće zaštini znak kluba „Sound“. Na svečanom otvaranju jednog od najpopularnijih klubova na vodi u Beogradu kad su haus, disko, fanki i tek-haus zvuk u pitanju u četvrtak će nastupiti rezidenti.

Za pultom će se menjati dobro poznata ekipa beogradskih klupskih DJ-eva Aćim, Oysha, Goran Starčević i Peđa Stanković, koji će ujedno nastupiti i na druga dva dana otvaranja.

S obzirom da ove godine slavi punoletsvo klub „Sound“ će tokom sezone će imati i veliki broj iznenađenja za svoje goste. Ali i zadatak da opravda status jedne od najvažnijih i najdugovečnijih tačaka na mapi noćnog života Beograda, koju svi gosti glavnog grada već godinama navode kao neizostavno mesto za provod u jednoj od evropskih prestonica zabave.

Kao i do sada, „Sound“ će raditi sredom, petkom i subotom. Sreda je rezervisana za serijal „Disco sound“ žurki kada će se slušati pop, rock, funk, disco, mainstream, underground, house i reggae hitovi iz različitih muzičkih epoha.

Petak i subota, tokom kojih će se za miks pultom smenjivati rezidenti kluba, već dugi niz godina su prepoznatljivi po kvalitenim haus melodijama i gostovanjima inostranih izvođača. Ulaz u klub je slobodan, a rezervacije i sve informacije na 063/8071-853. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Nada Mandić