Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Tehno spektakl na otvaranju Bašte Sava centra, 17. maja
Marco Bailey
Marco Bailey

Tehno spektakl na otvaranju Bašte Sava centra, 17. maja

Belgijanac Marco Bailey nastupiće 17. maja na tehno spektaklu, žurci „Heineken Lucky Records Showcase“, na otvaranju bašte Sava centra.

Ovo će biti prvi veliki open air party u gradu, a podrška su autor legendarne himne festivala „I Love Techno“, Tom Hades, i jedan od najboljih hrvatskih DJ-eva, Petar Dundov.

Veteran belgijskog tehno zvuka, Marco Bailey, već dve decenije je u vrhu svetske tehno scene. Trenutno je na velikoj svetskoj turneji povodom novog studijskog albuma „High Volume“, koji će ovom prilikom i predstaviti u Beogradu.

Na „Heineken Lucky Records Showcase“ partiju miks pult će deliti sa najkvalitetnijim techno producentom i DJ-em iz Hrvatske, Petrom Dundovim. On će ovom prilikom imati svoj prvi live nastup u Srbiji, pa se očekuje da ovo svakako bude jedan od njegovih nadprosečnih setova. Tom Hades je čovek koji je 2001. godine uradio legendarnu himnu čuvenog festivala „I Love Techno“, čime se i probio na sceni. Međutim, posle je kvalitet dokazao i sa nizom velikih samostalnih izdanja i koprodukcija sa sjajnim Marcom Baileyem, kao i čestim gostovanjima po celom svetu. Podrška su i Milenko b2b Brajan, kao i DJ Speedy.

Prvi kontigent karata po povlašćenoj ceni od 650 dinara je rasprodat u rekordnom roku. Trenutna pretprodajna cena je 850 dinara, dok će na dan žurke ulaznice koštati 1.000 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u Bilet servisu, Kombank areni, Ušće SC (Info pult), Domu omladine, Domu sindikata i knjižarama „Vulkan“ i „Delfi“. (danubeogradu.rs)