Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » DJ Rush u bašti Sava centra, 28. juna

DJ Rush u bašti Sava centra, 28. juna

Jedan od pionira hard tehna, legendarni DJ Rush (Raš), nastupiće na „Heineken Lucky Records“ zabavi u bašti Sava centra, 28. juna od 22.00. Cene ulaznica su 1.200 (u pretprodaji) i 1.500 dinara (na ulazu).

Beogradski klaberi su se sigurno baš uželeli da ponovo vide čuvenog Amerikanca, pošto u prestonicu Srbije dolazi posle punih sedam godina pauze i to kao specijalni gost povodom trećeg rođendana agencije „Lucky Records“.

Iako je na prvom mestu poznat po veoma dinamičnim nastupima sa izraženim basom, zbog čega ga i zovu Killing Machine, njegove setovi čini unikatnim to što imaju i dosta melodike, kao i elemenata fanka, soula, džeza i diska. Po mnogim kritičarima, ali i fanovima DJ Rush je glavni „krivac“ za neke od najboljih tvrdih i brzih tehno traka u svetu elektronske muzike u poslednje dve decenije. On je ujedno i jedno od omiljenih imena naših kalbera, pošto se njegova gostovanja u prestonici Srbije, iako ne tako skorašnja, još rado prepričavaju.

DJ Rush je već nastupao u SKC-u, u bašti Sava centra, ali i na čuvenoj žurci u hangarima na Novom Beogradu sa Umekom, koja se i danas opisuje kao jedan od najboljih DJ partija u našoj prestonici.

Podrška na žurci će biti jedan od naših najboljih didžejeva, Dejan Milićević, u „back2back“ setu sa Speedy-jem. Warm up rade Toma Tek & Klaus.

Ulaznice se mogu se kupiti u Bilet servisu, Kombank areni, Ušće SC (Info pult), Domu omladine, Domu sindikata i knjižarama Vulkan i Delfi. Online prodaja i naručivanje karata se obavljaju preko sajtova tickets.rs i eventim.rs. (danubeogradu.rs)

loading...