Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Joris Voorn, Noir i Sam Divine @ Kalemegdan

Joris Voorn, Noir i Sam Divine @ Kalemegdan

U četvrtak, 4. jula od 22.00, Freedom Music organizovaće na Teniskim terenima Kalemegdana žurku na kojoj će nastupiti Joris Voorn, Noir i Sam Divine. Podršku jednom od najtraženijih didžejeva današnjice pružiće Pookie.

Joris Voorn je DJ i producent poreklom iz Holandije, odrastao je u muzičkoj porodici, tako da je osećaj za muziku u njegovom slučaju bio prirodan instikt. Prvi produkcijski rad kojim je njegovo ime postalo svetski poznato jeste EP „Incident“, njegove trake počeli su da puštaju Carl Craig, Laurent Garnier, DJ Rush i Technasia. Posle ovog proboja na muzičkoj sceni, Voorn je objavio i debi album „Future History“.

Gde god da nastupa, René Kristensen – Noir ostaje jedan od najpoštovanijih individualaca na muzičkoj sceni. Noir je svetsku slavu postigao hitom „All About House Music“. Posle toga usledila su izdanja za najpoznatije label-ove kao što su Toolroom, Neurotraxx Deluxe, BluFIn, Global Underground, Parquet Recordings, Monique. Danas Noir poseduje brojne nagrade za svoju produkciju, DJ umeće, kao i kreativnost koja mu dopušta da nastavi da razvija talenat.

Sam Divine je jedna od mladih nada Defected-a. Poznata je po svom slobodnom duhu i neverovatnoj energiji kada je za pultom. Za kratak vremenski period uspela je da se probije na vrh muzičke scene na kojem se nalaze najuticajnije dame iz sveta elektronske muzike. Sam Divine je prva devojka DJ koja je postala član Defected ekipe.

Karte se neće prodavati a mogu da se nabave u najpoznatijim beogradskim klubovima. (danubeogradu.rs)