Naslovna » Izlasci » Sport » Besplatni časovi joge na Savskom keju

Besplatni časovi joge na Savskom keju

Opština Novi Beograd u saradnji sa Sportskim udruženjem BG joga tokom leta organizovaće besplatne časove joge na terenu fitnes parka između blokova 44 i 70.Za dž

Svi zainteresovani moći će da vežbaju u periodu od jula do septembra za vreme vikenda, subotom od 19.00 do 20.00 i nedeljom od 9.00 do 10.00. Časovi su besplatni, a akcija će trajati do 1. septembra.

Opština Novi Beograd za svoje građane realizuje veliki broj zabavnih, edukativnih, kulturnih i rekreativnih sadržaja, a spisku stvari koje Novobeograđani mogu besplatno da koriste ovog leta je vežbanje i upoznavanje sa svim zdravstvenim i mentalnim dobrobitima joge.

Posetiocima koji dođu u fitnes park instruktori joge iz udruženja BG joga pokazaće osnove ove drevne discipline, različite vežbe disanja i koncentracije čije upražnjavanje poboljšava telesne i mentalne kapacitete. Vežbe joge se mogu raditi bez obzira na pol i uzrast i ne zahtevaju predznanje niti posebnu kondicionu spremnost, kao ni posebnu opremu. Za vežbanje je dovoljno da ponesete peškir ili neku drugu prostirku i da budete u udobnoj odeći. (Beoinfo)