Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Stari Beograd dobija svoj prvi… Gradski splav „Lasta“

Stari Beograd dobija svoj prvi… Gradski splav „Lasta“

Rečni dragulj Savamale – Gradski splav „Lasta“ biće otvoren u petak, 5. jula pred ponoć. Prestonica tako dobija prvi splav sa beogradske strane Save, u Savamali.

Lude žurke na reci pojačaće ekipa koja je radi u poznatim gradskim klubovima „Brankow“, „Mladost“ i „Ludost“, a po koncepciji „Lasta“ će predstavljati mešavinu žurki koje su bile organizovane u pomenutim klubovima.Lasta - mapa

Prvi splav sa beogradske strane Save i ujedno u starom delu prestonice imaće uglavnom DJ program. Odlikovaće ga kvalitetan elektronski zvuk, sa akcentom na deep i disco house melodije. Za pultom će se menjati poznati gradski disk džokeji kao što su Peppe, Pookie i Goran Starčević, ali će biti mesta i za gostovanja stranih DJ zvezda, kao i za mash-up i hip hop večeri. Gradski splav „Lasta“ će se isticati i jedinstvenim ambijentom koji je osmislio je poznati arhitekta Đorđe Gec.

„Lasta“ se nalazi na delu keja kod Starog savskog (Starog železničkog) mosta, na kraju Hercegovačke ulice, nedaleko od poznatih restorana „Iguana“, „Komunale“ i „Frida“. Do samog splava se može prići automobilom, a ispred se nalazi i veliki broj mesta za parking. Prvi splav u starom delu Beograda će raditi četiri dana nedeljno. Petkom i subotom će se slušati house, dok je za četvrtak predviđen mash-up, a za nedelju hip hop zvuci. (danubeogradu.rs)

loading...