Naslovna » Porodica » Deca » Veseli dečiji dani u Super Veru

Veseli dečiji dani u Super Veru

Udruženje građana „Radom za radost“ i Snežana Mitić, odbornica opštine Voždovac, organizuju jednomesečnu manifestaciju Veseli dečiji dani u Super Veru koja će se sprovoditi u okviru projekta „Zdravo detinjstvo“.

Tokom manifestacije koja će trajati od 15. jula do 15. avgusta deca će biti u prilici da učestvuju besplatno u čitavom nizu kreativnih radionica svakog dana u periodu od 10.00 do 19.30, u TC „Super Vero Voždovac“ (Vojvode Stepe 253, u holu na prvom spratu).Za dž

Veseli dečiji dani namenjeni su deci školskog uzrasta od sedam do 12 godina koja će letnji raspust provesti u Beogradu. Ponašanje i vladanje dece u radionicama pratiće dečiji psiholozi završne godine defektologije i psihologije.

Projekat „Zdravo detinjstvo“ otpočeo je 8. juna manifestacijom „Bazar zdravlja u Super Veru“ i trajaće naredne dve godine. Cilj projekta je stvaranje boljih uslova za odrastanje dece sa Voždovca, bez bolesti zavisnosti i elektronskog nasilja. Za sada su u projekat uključeni učenici petog i šestog razreda OŠ „Veselin Masleša“ sa jednim starateljem. (danubeogradu.rs)