Naslovna » Izlasci » Film » Vulverin 3D premijerno 24. jula
Vulverin

Vulverin 3D premijerno 24. jula

Novi film o najpoznatijem X-Men junaku, Vulverin 3D, premijerno će biti prikazan 24. jula (18.30 i 21.00) u bioskopu Kolosej Multiplex u Ušće SC. U domaćim bioskopima prikazivaće se od 25. jula, dok u svetske bioskope stiže dan kasnije, 26. jula.

U neverovatnoj akciji, vratolomijama koje oduzimaju dah i opakoj priči, Hju Džekmen se vraća kao kultni mutant Vulverin. Mračno i opasno putovanje u novom 3D ostvarenju Džejmsa Mengolda odvelo je Logana u Tokio, gde se suočava sa mrežom intriga, smrtonosnim samurajskim čelikom i sopstvenim identitetom. Iz unutrašnje borbe protiv besmrtnosti on izlazi moćniji nego ikada pre.

Film je zasnovan na strip-izdanju Frenka Milera i Krisa Klermona iz 1982. godine i predstavlja šesto ostvarenje iz popularnog „X-Men“ serijala, i nezavistan nastavak filma iz 2009. godine, „X-Men poreklo: Vulverin“.

Ovo je Džekmenu dalo retku priliku da zaroni u nove dimenzije Vulverinove neuništivosti i da otkrije njegove mračne strane.

„Vulverin odlazi u svet koji se potpuno razlikuje od svega što je do sada viđeno u X-Men serijalu, pa je samim tim i film vizuelno drugačiji“, kaže Hju Džekmen, koji je i producent filma. „Ima mnogo bitaka u ovoj priči, ali najveća od svih je ona koju Logan vodi protiv sebe, između toga da ostane monstrum ili postane ljudsko biće“.

Reditelj filma Džejms Mengold nije želeo da napravi klasičan film o heroju iz stripa:
„Ono što me je privuklo Vulverinu je činjenica da sam mogao da uradim nešto drugačije od stereotipnog filma o superheroju, u kom je glavni cilj zaustaviti đavolji plan negativca. U ovoj priči, čitava radnja i neizvesnost su građeni na glavnom liku i upleteni su u svet koji daje potpuno novo iskustvo, koje nikada do sada niste videli“. (danubeogradu.rs)