Naslovna » Izlasci » Festivali » Belgrade Beer Fest 2013 – treći dan

Belgrade Beer Fest 2013 – treći dan

Drugi dan manifestacije Belgrade Beer Fest protekao je u odličnoj atmosferi, uz više od 100.000 posetilaca.

Veče je obeležio nastup Riblje čorbe, koja je proslavila 35 godina postojanja i Alena Islamovića, sa kojim je publika uglas pevala hitove ex-Yu roka.

Na takmičenju u točenju piva na #HappyContest štandu pobedila je ekipa čiji je kapiten bio @NichimIzazvan, sa prodatih 424 Guinness piva, dok su sve četiri ekipe zajedno prodale 1.240 piva.

Na istom štandu večeras će se nadmetati ekipe novinarki RTS-a Irine Ivić, Prve TV Irine Radović, novinarsko-rokerska ekipa koju predvodi Jadranka Janković, dok će četvrti tim činiti članovi benda Feud. Ekipe će točiti premium piva iz asortimana Carlsberg Srbija: Guinness, Budweiser Budwar, Erdinger i Grimbergen, po promotivnoj ceni od 99 dinara, između 18.00 i 20.30. Sav prihod od prodaje piva namenjen je u humanitarne svrhe.

Večeras će program trajati do 4 sata posle ponoći, a nastupiće 10 izvođača. Organizatori apeluju da se krene ranije na nastupe omiljenih bendova pošto je velika gužva na ulazu u festivalski prostor.

Rock’n’House
Muzički program trećeg dana otvoriće nastupi beogradskog sastava Rok bulevar i novosadskog Branimir i neprijatelji. Nešto pre 20.00 prvi put na Belgrade Beer Fest-u publika će čuti Bjesove, posle kojih slede nastupi grupa Kerber, The Dibidus i Babe. Nastupi glavnih zvezda večeri počinju od ponoći, kada na scenu stupa Dubioza kolektiv i BandX, a program će zatvoriti house didžejevi, Pookie feat. Bojana Stamenov i gosti iz Velike Britanije, The Shapeshifters feat. Jenna G.

Za provod u Tuborg Can Fun Zoni, od 21.00 pobrinuće se DJ Mouse J i DJ Lapac. Da bi ušli u ovu zonu posetioci treba da donesu dve prazne limenke bilo kog piva iz asortimana Carlsberg Srbija.

Svi posetioci festivala koji koriste gradski prevoz, moći će da se prevezu besplatnim linijama (pogledaj OVDE) koje su obezbedili Heineken kompanija i GSP Beograd. Autobusi sa ovih linija kreću svake večeri od 23.30 na svakih sat vremena ka Slaviji, Trgu Republike, Glavnoj železničkoj stanici i Opštini Novi Beograd. (danubeogradu.rs)

BBF - program