Naslovna » Izlasci » Sajmovi » JobFair 13, 4. i 5. novembra u Beogradu

JobFair 13, 4. i 5. novembra u Beogradu

Ovogodišnji Job Fair pod sloganom Kreiraj svoju budućnost! biće održan 4. i 5. novembra u Zgradi tehničkih fakulteta.

Organizatori Sajma poslova, studenti volonteri radiće na ostvarenju zajedničke vizije a to je smanjenje nezaposlenosti među mladima kroz obezbeđivanje najkvalitetnijeg kadra poslodavcima.

Tokom sajma studenti će na jednom mestu moći da se upoznaju sa velikim brojem kompanija i da saznaju više o poslovima i praksi koji su u ponudi kao i o tome koja znanja je potrebno da razvijaju kako bi se lakše zaposlili.

Predstavnici kompanija će razgovarati sa svim zainteresovanim kandidatima i na taj način odabrati najbolji kadar. Učešćem na Okruglom stolu predstavnicima državnih institucija i fakulteta predočiće kretanja na tržištu rada i potrebe privrede u našoj zemlji.

JobFair 13 – Kreiraj svoju budućnost! je ne samo izuzetna prilika za nalaženje posla ili prakse, već i nezaobilazno mesto za razmenu ideja i informisanje. Tokom Sajma će biti organizovana predavanja, tribine i treninzi koji će studentima pomoći da razviju sopstvene veštine i sposobnosti, kako bi efikasnije predstavili svoje kvalitete poslodavcima.

Više informacija o Sajmu možete potražiti na stranici jobfair.rs. (danubeogradu.rs)

loading...