Izdvajamo
Naslovna » Arhiva tagova: jobfair

Arhiva tagova: jobfair

JobFair: Četrnaesti Sajam poslova i praksi u Beogradu

JobFair

Sajam poslova i stručnih praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta JobFair 18 – Kreiraj svoju budućnost! održaće se 5. i 6. novembra 2018.

Pročitaj više »

Inovativni koncept radionica na JobFair16

JobFair16

U ponedeljak, 7. novembra, spremi se za besplatne interaktivne radionice „Open Space Technology“ u okviru sajma poslova i praksi „JobFair16 – Kreiraj svoju budućnost!“.

Pročitaj više »

JobFair 16: Sajam poslova i praksi 7. i 8. novembra u Beogradu

JobFair

Studenti volonteri, dvanaesti put zaredom, 7. i 8. novembra u Zgradi tehničkih fakulteta organizuju JobFair 16 – Kreiraj svoju budućnost!, sajam poslova i stručnih praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta.

Pročitaj više »

JobFair 15 – kreiraj svoju budućnost!

JobFair - kreiraj svoju budućnost!

Zgrada tehničkih fakuteta, 2. i 3. novembra biće mesto na kome u kome će biti održan JobFair 15 – sajam poslova i stručnih praksi.

Pročitaj više »

JobFair 14 – Kreiraj svoju budućnost, 3. i 4. novembra

JobFair

Sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta JobFair 14 – Kreiraj svoju budućnost! biće održan 3. i 4. novembra u Zgradi tehničkih fakulteta (Bulevar kralja Aleksandra 73).

Pročitaj više »

JobFair 13, 4. i 5. novembra u Beogradu

Jobfair

Ovogodišnji Job Fair pod sloganom Kreiraj svoju budućnost! biće održan 4. i 5. novembra u Zgradi tehničkih fakulteta. Organizatori Sajma poslova, studenti volonteri radiće na ostvarenju zajedničke vizije a to je smanjenje nezaposlenosti među mladima kroz obezbeđivanje najkvalitetnijeg kadra poslodavcima. Tokom sajma studenti će na jednom mestu moći da se upoznaju sa velikim brojem kompanija i da saznaju više o …

Pročitaj više »