Naslovna » BG svaštara » Književnost » Laguna: Novak Đoković – Serviraj za pobedu
Laguna: Novak Đoković - Serve To Win
Laguna: Novak Đoković - Serve To Win

Laguna: Novak Đoković – Serviraj za pobedu

Izdavačka kuća Laguna objavljuje knjigu „Serviraj za pobedu“ – S“erve To Win: The 14-Day Gluten-Free Plan for Physical and Mental Excellence“ koju je napisao Novak Đoković. U svetu, knjiga će se pojaviti sredinom avgusta.

Veliki uspeh koji svetski broj 1, Novak Đoković, beleži poslednjih godina, sa osvrtom na neverovatnu 2011. godinu, kada je ostvario seriju od 43 uzastopne pobede, osvojio 10 titula, tri Grend slema, uz neizostavan mukotrpan rad i mnogo odricanja, ima svoje korene i u promeni ishrane.

U ovoj knjizi Đoković priča i o tome kako je preživeo bombardovanje Beograda i kako je tekao njegov put do najboljeg tenisera sveta. Otkriva dijetu koja ga je dovela do vrha. Kada je izbacio gluten iz ishrane, osećao se bolje, lakše i brže. Uspeo je da ostvari dečačke snove.

U knjizi „Serviraj za pobedu“ Novak izaziva čitaoce da probaju njegov način ishrane na samo 14 dana. U knjizi su objavljeni i recepti za jela koja se lako pripremaju, a svima će pomoći da dođu do idealne linije i pronađu boljeg sebe. (danubeogradu.rs)