Naslovna » Izlasci » Festivali » Peti Mikser Design Food, 15. septembra

Peti Mikser Design Food, 15. septembra

Malo carstvo gastronomije u Savamali otvoriće granice 15. septembra u Mikser House-u (Karađorđeva 46). Peti Mikser Design Food biće organizovan od 12.00 do 22.00, a ulaz za sve posetioce biće besplatan.

Posetioce očekuje ponuda najboljih domaćih proizvođača vina, sireva, slatkiša, organske hrane, kao i restorani, škole kuvanja, dizajnirani kulinarski predmeti. U pratećem programu će biti zastupljene radionice za decu i odrasle, kuvanje uživo, kao i brojne degustacije.Za dž

Ljubitelji kulinarstva već sada se mogu prijaviti za učešće u radionici „Ljubičasto“, koju će voditi Nada Ličina iz organizacije „Na putu zdravlja“. Pripremaće se meni isključivo od ljubičastih namirnica: ljubičasti smoothie, hladna ljubičasta čorba, ljubičasti namaz i topla salata u istoj boji. Svi zainteresovani za učešće u radionici se mogu na prijaviti na: naputuzdravlja@gmail.com.

Svi koji žele da budu deo Mikser Design Food marketa mogu poslati prijavu na: food@mikser.rs. Prijava treba da sadrži naziv brenda, ime i prezime, broj telefona i e-mail, nekoliko fotografija proizvoda, kao i dimenzije štanda koji je izlagaču potreban uz naznaku da li postoji potreba za strujnom utičnicom. Kotizacija za učešće na Mikser Design Food-u je 4.000 dinara. (danubeogradu.rs)

loading...