Naslovna » BG svaštara » Promocije » Boccadamo – srebro sa stilom

Boccadamo – srebro sa stilom

Već više od dvadeset pet godina Boccadamo uspešno posluje u sektoru juvelirstva, kako u zemlji tako i u inostranstvu i ime je za koje se vezuju zaista vrhunski nakit od srebra.

Danas, zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, najsavremenijim tehnologijama i radu veštih zlatara, Boccadamo predstavlja nove kolekcije koje se izdvajaju svojim ekskluzivnim dizajnom i izuzetnom individualnošću.

Svaki komad nakita predstavlja malo umetničko delo – spoj emocija, veštih ruku majstora i ljubavi. Nebitno od kog je materijala napravljen pravilno odabran nakit o vama govori mnogo više nego što mislite. Nakit ulepšava osobu koja ga nosi dajući joj novu dimenziju bitisanja i čineći je drugačijom od drugih.

Postoji puno materijala od kojih se nakit pravi a najpopularniji su zlato i srebro, koji su ujedno i najskuplji na tržištu. I pored toga što je srebro dosta povoljnije od zlata, nakit od srebra je elegantniji i lepši. Boccadamo dizajnira i izrađuje modni nakit od srebra, ukrašen prirodnim kamenom i Swarovski kristalima. Nakit potpisan imenom Boccadamo odlikuje se neformalnim dizajnom i elegancijom koje se susreću sa prirodnim stilom i životnom energijom.

Korektne cene su još nešto što odlikuje Boccadamo nakit, kao i vrhunska pakovanja u kojima se isti isporučuje. Prošetajte do Boccadamo prodavnica u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Subotici i ostalim gradovima širom Srbije I otkrijte sve tajne savršeno oblikovanog srebra iz Italije. Spisak radnji u kojima možete kupiti Boccadamo nakit možete da pogledate na sajtu www.boccadamo.rs.