Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » Modna revija Život na Dorćolu, 26. septembra
Život na Dorćolu
Život na Dorćolu

Modna revija Život na Dorćolu, 26. septembra

U četvrtak, 26. septembra od 18.00 do 21.00, u konceptualnoj radnji Supermarket (Višnjićeva 10) biće održana modna revija Život na Dorćolu.

Druga po redu revija je svojevrsno modno dešavanje tematskog karaktera, koje ima za cilj da na interesantan i originalan način promoviše i predstavi trenutne modne tendencije i dorćolski lifestyle.

Više od 45 afirmisanih domaćih dizajnera na ovom događaju predstaviće svoje kreacije tekuće kolekcije za jesen/zima, i na taj način posetiocima preneti kreativnu energiju koja svakodnevno struji ulicama Dorćola.

Revija Život na Dorćolu je koncipirana u četiri tematske celine: jutro, dan, veče i clubing. Svaka celina prikazivaće šta to Beograđani nose u određeno doba dana, njihov večernji stil jednako je zanimljiv koliko i drugačiji od dnevnog.

Neka od imena modnih preduzetnika koji će prikazati svoje kreacije su: Budislava Keković, Sestre Proković, Nataša Šaric, Igor Todorović, Esoteric by Dragana Grnčarski, Jasmina Sanader, Jelena Rodić, Jasmina Vujović, Aleksandra Lalić, Lidija Jovanović, Klasa, Danijela Glišić, Tijana Zunić… (danubeogradu.rs)