Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Warehouse: DJ Steve Bug, 28. septembra

Warehouse: DJ Steve Bug, 28. septembra

Nemački producent i DJ Steve Bug, zajedno sa dvojcem koji čine američki producenti Benoit & Sergio, nastupiće 28. septembra u novom prostoru Warehouse iznad Beton hale u Savskom pristaništu.

Do novog prostora, u kojem su prošlog vikenda odličnu žurku napravili Tiga i Jori Hulkkonen, dolazi se stepenicama iz pristaništa, kao i pešice kroz parking „Donji grad“ na početku Karađorđeve ulice, prekoputa stanice tramvaja, čiji se ulaz za vozila nalazi sa druge strane, na početku Bulevara vojvode Bojovića. Warehouse se nalazi u starom skladištu na Beton hali, a njegov izgled karakterističan je za priobalne magacine u Savamali, koji ovakvim događajima dobijaju novu vrednost.

Ulaznice za ovu veliku žurku su u prodaji na blagajni Doma omladine, Bilet centra i drugim blagajnama Eventima i Gigstixa, po prvoj ceni od 590 dinara, dok će kasnije biti skuplje, a njihova finalna cena biće viša i na samom ulazu.

Steve Bug se u Beograd vraća nakon što je prošle jeseni priredio odličnu žurku, jednim od nepogrešivih setova po kojima je dobro poznat svim ovdašnjim ljubiteljima elektronskog zvuka. Kultni producent, ili kako ga je prestižni magazin „Resident Advisor“ prozvao „Gentleman of Techno“, iz svoje baze u Berlinu putuje kao favorit na sve važnije svetske festivale, ne zaobilazeći pritom odabrane klubove, gde uz istančan ukus i veštinu punu finesa kojima jednako pokreće zahtevne poznavaoce elektronske muzike i one kojima je njegovo ime sa punim pravom sinonim za odličan provod.

Njegov, i dalje aktuelni, peti po redu, studijski album „Noir“, po brojnim ocenama, predstavlja i najzrelije ostvarenje u karijeri nemačkog tehno i haus velikana.

Benoit & Sergio predstavljaju jedno od najvećih otkrića na savremenoj elektronskoj sceni. Njihov jedinstven talenat i muzikalnost uspeli su za relativno kratko vreme da se prošire celom planetom, beležeći nastupe na najznačanijim svetskim arenama i podijumima. Resident Advisor ih je uvrstio u prvih deset „live“ nastupa koji se ne propuštaju, zahvaljujući sviračkim veštinama i osećaju za simultano, a istovremeno precizno pripremljeno produciranje uživo.

Uvod u žurku pružiće ovdašnji iskusni disk džokeji Vlada Janjić i dvojac Akioki. (danubeogradu.rs)