Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Atomic Clubbing: Adam Touch na otvaranju

Atomic Clubbing: Adam Touch na otvaranju

Projekat Atomic Clubbing svakog petka i subote biće realizovan u klubu Atom Live, a na otvaranju sezone Adam Touch predvodiće desetak DJ-eva.

Tek haus nada Adam Touch, zvezda je u usponu na mađarskoj ali i evropskoj sceni. Uz njega će biti, tokom vikenda otvaranja, 1. i 2. novembra, domaćini iz organizacije Happy People – DJ Lale, Petar Cvetković i Marko Vuković, kao i Banjalučanka Joma Maja i vojvođanska ekipa Goya, Tijana Kabić, Milan Živanov i Misha Kerkez.

U okviru projekta Atomic Clubbing će se svakog petka i subote do kraja sezone održavati andergraund house žurke u kojima će dominirati tek haus zvuk, ali će biti prostora i za deep, minimal, tehno, kao i pomalo zapostavljeni dram.

Jedno od prvih velikih imena koje dolazi je Britanac Nathan Coles, čovek koji spada u svetske začetnike tek haus zvuka. Za tehno večeri biće zadužena domaća legenda i jedan od ljudi koji su prvi promovisali taj zvuk u našoj zemlji – Boža Podunavac, dok se na dram partijima ponovo aktivira svojevremeno jedan od najaktuelnijih gradskih izvođača – Rahmani.

Autori projekta su Serious Fun i Dirty Soundz, na osnovu čega i ceo koncept nosi podnaslov Dirty Fun with Serious Soundz. U osnovi muzičkog programa biće DJ-evi okupljeni oko organizacije Happy People, koja spada među pionire DJ scene u Srbiji, uz česta gostovanja vojvođanskih i regionalnih artista.

Atomic Clubbing biće prepoznatljiv po maratonskim žurkama i radnom vremenu do 8.00. (danubeogradu.rs)

loading...