Naslovna » Izlasci » Film » Cineplexx: Premijera filma Tor – Mračni svet, 6. novembra
Tor – Mračni svet
Tor – Mračni svet

Cineplexx: Premijera filma Tor – Mračni svet, 6. novembra

U bioskopu Cineplexx Delta City, 6. novembra od 20.00, biće održana premijera filma Tor – Mračni svet (Thor: The Dark World). U ostalim bioskopima prikazivaće se od 7. novembra.

Nesvakidašnja akciona 3D avantura zasnovana je na popularnom Marvelovom strip serijalu, Tor – Mračni svet. U glavnim ulogama su ponovo Kris Hemsvort, Natali Portman, Tom Hidlston i Stelan Skarsgard. Pored njih, tu su i Idris Elba, Kristofer Eklston, Ket Denings, Rej Stivenson, Zakari Levi, Rene Ruso i Entoni Hopkins, kao Odin. Film Tor – Mračni svet režirao je Alen Tejlor.

Avantura Tora, moćnog Osvetnika, nastavlja se borbom u kojoj će pokušati da spasi Zemlju i Devet Kraljevstava od mračnog neprijatelja koji je stariji od univerzuma. Tor će se boriti za uspostavljanje reda u celom kosmosu… ali drevna rasa predvođena osvetnički nastrojenim Malekitima vraća se s namerom da ceo svet vrati u tamu.

Suočen s neprijateljem kome čak ni Odin ni Asgard ne mogu da se odupru, Tor će morati da se upusti na do sada najopasnije putovanje i da se udruži sa prevrtljivim Lokijem da bi spasio ne samo one koje voli… već i ceo svet. (danubeogradu.rs)

 

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.