Naslovna » Izlasci » Shopping » Epson EB-425W – projektor za škole i kancelarije
Epson EB-425W
Epson EB-425W

Epson EB-425W – projektor za škole i kancelarije

Projektor namenjen kancelarijama i školskim ustanovama, odnosno prezentacijama i edukaciji je Epson EB-425W.

Njegovu osnovu čini 3LCD tehnologija i visokokvalitetna sočiva kratkog dometa zahvaljujući kojima može da projektuje sliku neverovatno visoke detaljnosti. Operiše WXGA rezolucijom (1280×800 piksela) i u stanju je da prikaže sliku dijagonale od 40 inča do 116 inča. Kod njega je maksimalni kontrast podešen na 3000:1, dok je osvetljenje 2500 ANSI lumena.

Iako deluje malo robusno EB-425W projektor se lako postavlja na desktop postolja i jednostavno montira na zidove preko ELP-MB27 nosača koji se opciono naručuje, ali zato nudi mogućnost jednostavnog okretnja projektora u svim pravcima. Funkcijama ovog projektora možete upravljati manuelno preko kontrolnog panela izvedenog sa njegove gornje strane ili putem daljinskog upravljača, koji fizički izgleda dosta skromno, ali nudi sve što vam je potrebno za kretanje kroz OSD testiranog. OSD je odlično odrađen: sva setovanja dostupna su na glavnom ekranu, što će se posebno dopasti korisnicima početnicima.

Kod EB-425W projektora je karakteristično da proizvodi i veoma mali stepen buke, kao i da se lako i jednostavno montira na sve zidne i desktop nosače. Cena mu nije skromna (sa PDV-om): 166.144 dinara.

Kontakt: ewe.rs

loading...