Naslovna » Arhive po tagovima: epson

Arhive po tagovima: epson

Ploteri: Veliki printeri za velike stvari!

Uspomene definišu čoveka, zar ne? Po samom pogledu na stvari koje pojedinac  drži na policama pored knjiga može se zaključiti da li je strastven pustolov, porodičan čovek ili nešto treće. Svako od nas čuva određene uspomene koje će ga podsećati na neke sretne trenutke u životu, bio to suvenir sa putovanja, pa se setiš te male ušuškane prodavnice u malom gradiću …

Pročitaj više »

Epson EB-W29 – punokrvni biznis projektor

Epson EB-W29

Moderna kancelarijska okruženja nemoguće je zamisliti bez ozbiljnog prezentacionog projektora, a jedan od trnutno najboljih na svetskom tržištu je EB-W29 kompanije Epson koji ima težinu od svega 2,6 kilograma i napredne mogućnosti koje svaku prezentaciju čine jasnom i lepo vidljivom.

Pročitaj više »

Do još svetlije boje sa Epson projektorima

Epson - CLO

Kompanija Epson, svetski lider na tržištu projektora još od 2001. godine, prilikom poređenja Epsonovog 3LCD projektora sa konkurentskim DLP modelima baziranim na jednom čipu pokazala je zašto je važno obratiti pažnju na jačinu svetlosti u boji, ili CLO (engl. Color Light Output).

Pročitaj više »

Koje su prednosti Epson-ovih projektora

Kompanija Epson najveći je proizvođač projektora na svetu i ime iza koga u ovoj oblasti stoje brojne inovacije počevši od vrste osvetljenja koju koriste rešenja pomenutog tj. projektori do vrhunskog kvaliteta slike iza koga stoje napredne tehnologije ovog proizvođača.

Pročitaj više »