Naslovna » Izlasci » Shopping » Epson M105 CISS printer: Za kvalitetnu mono štampu
Epson M105
Epson M105

Epson M105 CISS printer: Za kvalitetnu mono štampu

Još jednom ćemo predstaviti CISS štamparska rešenja kompanije Epson. Ovoga puta to je M105 mono inkjet CISS printer.

Ovo je printer koji je u stanju da ponudi visokokvalitetnu i veoma brzu crno-belu štampu na najrazličitijim vrstama papira do A4 formata.

Epson M105 je kompleksan CISS printer namenjen malim kancelarijama i kućama koje imaju veće mesečne potrebe za monohromatskom štampom inkjet tipa. Fizički je atraktivan, a što je jako važno veoma je lagan pa se lako može preneti sa jedne na drugu lokaciju. Kao i svi modeli ovog proizvođača tako i Epson M105 koristi Micro Piezo glavu za štampanje koja je sa kontejnerom za mastilo povezana preko sistema cevčica. Na ovaj način izbegnuti su tradicionalni kertridži koji pored toga što su malih kapaciteta nisu ni previše ekonomični, a i štete prirodi jer se ne mogu dopunjavati i reciklirati.

Epson je kod M105 modela izveo kontejner velikog kapaciteta, tako da kada ga napunite mastilom iz originalnih bočica možete uživati u čarima štampanja više nedelja. Zanimljivo je da se dopunjavanje pomenutog može vršiti i dok štampač radi u slučaju da vam ponestaje boje. Velika prednost ovog modela krije se i u neverovatno brzoj štampi (37 otisaka u minuti), kao i u izuzetnom kvalitetu dobijenih otisaka koji su pogodni za arhiviranje.

Konkretno, dobijeni otisci vizuelno izgledaju veoma bogato i moćno, a pod lupom i mikroskopom se jasno vidi da su svi elementi teksta i grafike jasno popunjeni crnim i sivim pigmentima. Inače ovo je jedan od retkih inkjet štampača kod kojih je crna zaista crna, a sve sive nijanse one prave po Altona i Mikro testovima.

Pored svega navedenog Epson M105 krasi i zavidan nivo konektivnosti na čelu sa Wireless adapterom.

Cena (sa PDV-om): 29.887 dinara. Kontakt: ewe.rs

loading...