Naslovna » Izlasci » Mini BG vesti: Dečji maskenbal, Oxia, Luz Azul…

Mini BG vesti: Dečji maskenbal, Oxia, Luz Azul…

»»» Povodom Noći veštica, tradicionalni Dečji maskenbal biće organizovan u atrijumu šoping mola Delta City, 31. oktobra od 18.00. Besplatno prijavljivanje vrši se na Info-pultu Delta City-ja, od 10.00 do 22.00, a više informacija može se dobiti i putem telefona 2203-624.

»»» „Kum francuskog tehno zvuka“ i jedan od najpoznatijih DJ-eva iz ove zemlje, Oxia, nastupiće u petak, 25. oktobra od 22.00, u klubu The Tube. Autor čuvenog tehno klasika „Domino“, u Beograd dolazi posle sjajnog nastupa prošle sezone i to u okviru ovogodišnje retrospektive najboljih žurki u poslednjih sedam godina pod sloganom „Last Chance To Dance“. Uz legendarnog Franzuca nastupuće i pesprektivni Kid Kimi, a karte su do jedan sat posle ponoći 300 dinara, dok će posle koštati 500 dinara.

»»» U Kinoteci će od 22. do 26. oktobra biti održan treći Festival turskog filma na kom će premijerno biti prikazani filmovi novije produkcije. Festival otvara film Romantična komedija (2010) koji će biti prikazan u zgradi Kinoteke u Uzun Mirkovoj. Ceo program pogledajte OVDE:

»»» Veliki klupski koncert benda Luz Azul biće održan 25. oktobra od 22.00 u Klubu Akademije 28. Jedinstveni beogradski bosa nova džez bend čine profesionalni muzičari klasičnog i džez obrazovanja, čiji se repertoar sastoji od kompozicija brazilskih autora i džez standarda, u bosa nova aranžmanima. Ulaz na koncert je slobodan, a rezervacije se mogu izvršiti na 3619-342.

»»» Tradicionalni, peti po redu, medijski samit pod nazivom (R)evolucija novih medija biće i ove godine održan u Beogradu, 6. novembra u hotelu Metropol Palace. Samit već pet godina predstavlja najveće okupljanje regionalnih lidera medijske industrije, a cilj je upoznavanje sa novim tehnologijama i kanalima distribucije informacija, novim opcijama u povećanju prihoda od oglašavanja, transparentnom poslovanju i razmeni mišljenja i iskustava medijskih lidera.

»»» Završni koncert XVIII Republičkog festivala dečjeg muzičkog stvaralaštva Deca kompozitori biće održan u petak, 25. oktobra od 17.00, u Velikoj dvorani Dečjeg kulturnog centra Beograd (Takovska 8). Ulaz je slobodan. Na koncertu će biti izvedene kompozicije koje je, od velikog broja prijavljenih kompozicija, odabrao republički žiri sastavljen od naših eminentnih profesora muzike. Učestvuju kantautori i solisti iz Selenče, Vršca, Novog Sada, Rume, Velike Plane, Smedereva, Aranđelovca, Vojke i Beograda, kao i gosti festivala.

»»» Do 6. novembra, u Istorijskom muzeju Srbije na Trgu Nikole Pašića 11, zainteresovani posetioci mogu da posete međunarodnu putujuću izložbu „Imaginarni Balkan. Identiteti i sećanje u dugom 19. veku„. Istorijski muzej Srbije je ovu izložbu priredio zajedno sa nacionalnim istorijskim muzejima iz Jugoistočne Evrope. Muzej je otvoren svakog dana osim ponedeljka, od 12.00 do 19.00. (danubeogradu.rs)

loading...