Naslovna » Izlasci » Film » Premijera filma Vreme za ljubav, 11. oktobra
Vreme za ljubav
Vreme za ljubav

Premijera filma Vreme za ljubav, 11. oktobra

Premijera najnovijeg ostvarenja Ričarda Kertisa Vreme za ljubav (About Time) biće održana u petak, 11. oktobra od 20.00, u bioskopu Cineplexx Delta City. Film će se prikazivati u bioskopima od 12. oktobra.

Više od tri decenije, reditelj Ričard Kertis (U stvari, ljubav, Ja u ljubav verujem, Četiri venčanja i sahrana) gradio je jedinstveni stil u svetu filmova i televizije i davao publici nezaboravne likove koji su nam omogućili da se smejemo našim ljudskim manama i da zaplačemo nad veličanstvenim putevima koji prate naše obične živote.

Sada će i domaća publika videti Kertisovo novo ostvarenje, Vreme za ljubav, komediju o ljubavi koja otkriva da postizanje svega u životu možda uopšte ne zahteva… putovanje kroz vreme.

Posle još jedne nezadovoljavajuće novogodišnje zabave, otac (Bil Naji) otkriva sinu Timu (Domnal Glison) da su muškarci iz njihove porodice oduvek imali sposobnost da putuju kroz vreme. Tim ne može da menja istoriju, ali može da menja događaje iz sopstvenog života. I tako će on odlučiti da poboljša svoj svet… tako što će naći devojku. Nažalost, to neće biti baš tako lako.

Kad se preseli u London da bi postao advokat, Tim će konačno upoznati lepu ali nesigurnu Meri (Rejčel Mekadams). Oni će se zaljubiti, ali će se desiti jedna nezgoda prilikom putovanja kroz vreme što će prouzrokovati to da se nikad nisu ni sreli. Onda će se ponovo po prvi put upoznati… i opet… ali konačno, posle mnogo veštih putovanja kroz vreme, on će osvojiti njeno srce.

Tim će zatim koristiti svoje moći da osmisli savršenu, romantičnu prosidbu, da spasi svoje venčanje od najgore kumove zdravice na svetu, da spasi poslovnu propast svog najboljeg druga i da odvede svoju trudnu ženu u bolnicu na vreme za porođaj, uprkos užasnoj saobraćajnoj gužvi.

Ali kako se njegov neobičan život bude odvijao, Tim će shvatiti da jedinstven dar koji poseduje ne može da ga spasi od svih tuga, uspona i padova koji pogađaju sve porodice, širom sveta. Postoje veliki nedostaci putovanja kroz vreme, koje može da bude i izuzetno opasno. (danubeogradu.rs)