Naslovna » BG svaštara » Promocije » Air Serbia: Let Beograd – Solun od 24. novembra

Air Serbia: Let Beograd – Solun od 24. novembra

Avion Airbus A319 kompanije Air Serbia poleteo je ovog meseca za Atinu, a 24. novembra avion će leteti i na liniji Beograd – Solun.

Na ovim linijama Airbus A319 zamenio je Boeing 737 i deo je izmena u saobraćajnoj mreži i redu letenja nacionalne avio kompanije. Air Serbia za Atinu leti svakog dana, a od 14. januara broj nedeljnih letova biće povećan na deset.

Saobraćaj ka Solunu obavljaće se tri puta nedeljno, a od 14. januara leteće se svakodnevno.

– Atina je veoma popularna destinacija za turiste iz svih krajeva sveta, a Grčka je jedna od najpopularnijih destinacija tokom sezone letnjih godišnjih odmora i za naše goste iz Srbije i Evrope. Povećavamo broj letova za Atinu i Solun i planiramo da uskoro predstavimo i druge nove destinacije – rekao je generalni direktor Air Serbia Dane Kondić, povodom poletanja aviona A319 za Atinu i Solun.

Avion Airbus A319, sa novim znakom i bojama Air Serbia, ima osam mesta u novoj putničkoj kabini biznis klase i 120 mesta u ekonomskoj klasi. Usluga u avionu obogaćena je novim izborom jela, ponudom besplatnih pića i širim izborom zabavnog programa koji se nude gostima na letovima Air Serbia.

Saobraćajna mreža Air Serbia obuhvata 30 evromediteranskih destinacija i nudi letove ka prekomorskim destinacijama u Aziji, Australiji i Americi posredstvom tzv. kodšer partnera i kompanije Etihad Airways, partnera sa akcijskim kapitalom. (danubeogradu.rs)