Naslovna » BG svaštara » Promocije » Chieftec Navitas serija napajanja
Chieftec Navitas
Chieftec Navitas

Chieftec Navitas serija napajanja

Kompanija Chieftec predstavila je novu seriju napajanja oznake Navitas. Ovo je energetski najefikasnija serija napajanja ovog proizvođača koja nudi performanse najsnažnijih rešenja po izuzetno pristupačnim cenama.

Kako i kod ostalih tako i kod ove serije napajanja svi dostupni modeli ispunjavaju najstrožije svestske energetske standarde.

Navitas napajanja su idealna kako za potrebe kućnih korisnika, entuzijasta i gejmera, tako i za ozbiljnije kancelarijske desktop računare. Ova serija napajanja konkretno nudi energetsku efikasnost koja ide i do 90% čime ne samo da korisnik dobija na uštedi struje nego se maksimalno čuva i životna sredina, što je aspekt o kom Chieftec posebno vodi računa.

Navitas serija napajanja dostupna je kroz modele od 650W, 750W, 850W, 1000W i 1250W. Svih pet napajanja prati aktuelne ATX 2.3 specifikacije i podržava novu Intel Haswell tehnologiju. Poseduju inteligentan sistem za organizovanje kablova koji pruža bolju cirkulaciju vazduha unutar kućišta, čak i kada se Navitas napajanja instaliraju u manja kućišta.

Sva Navitas napajanja opremljena su 12V single rail tehnologijom u cilju postizanja maksimalne energetske efikasnosti. Velika prednost ovih napajanja krije se i u lepo optimizovanom ventilatoru (140 mm) zahvaljujući kom se i pri maksimalnom broju obrtaja (1500 rpm) proizvodi minimalan stepen buke.

Navitas napajanja već su dostupna u Srbiji, a više informacija o njima možete dobiti na oficijalnom portalu ovlašćenog distributera Chieftec proizvoda.