Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Još jedna Wonderland žurka 7. decembra

Još jedna Wonderland žurka 7. decembra

U Hali 5 Beogradskog sajma očekuje nas nova Serbia Wonderland žurka pod nazivom Poglavlje jedan: Eksplozija leda. Pored već fantastičnog repertora, 7. decembra od 22.00, publiku očekuje i nova muzička senzacija – Džulijan Džordan. Cena ulaznice je 1.190 dinara (eventim.rs).

Mladi Džulijan Džordan je DJ koji je već imao zapažene uspehe na svetskim festivalima, poznat po odličnoj produkciji i inovativnom zvuku. Pored njega, za miksetom će biti i poznati Edi Holvil i Maks Grejm.

Na Eksploziji leda, naći će se i naši EDM i Trance izvođači: Čeda & Luka, Progres Inn i Cybervlada & Erik Iker.

Energični i kreativni organizatori odlučili su da se festival održava pod sloganom „Svi smo mi superheroji„. Na zvaničnoj Facebook stranici fanovi „diktiraju“ line-up glasajući i komentarišući predloge.

Serbia Wonderland predstavlja novi oblik zabavljanja koncipiran kroz tematsku žurku. Sjajno osvetljenje, profesionalni igrači i maskirani posetioci čine ovaj događaj drugačijim od bilo čega do sada. Na prethodnoj žurki koja je bila rasprodata, muzički istomišljenici su uživali u ovoj audio-vizuelnoj manifestaciji.

Superheroji

U međuvremenu, s idejom da pred klabere dovede neka od najpoznatijih imena svetskih etiketa, ali i da podrži mlade domaće adute, Serbia Wonderland otvara konkurs za mlade Trance i EDM „superheroje“. Mladi producenti i DJ-evi pozvani su da šalju svoje promo mikseve u trajanju od 10-20 minuta na e-mail swkonkurs@gmail.com uz obavezno priloženu tracklist-u i biografiju.

Odabrani miksevi biće objavljivani na Facebook grupi Serbia Wonderland, a oni koji budu imali najviše lajkova, šerova, i pozitivnih komentara ući će u uži izbor organizatora za otvaranje i zatvaranje Open Air festivala 2014, a imaće priliku i da budu deo TranceEDM Serbia maratona sledeće godine. Konkurs traje do 25. decembra. (danubeogradu.rs)