Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Novo mesto u Beogradu: Klub kulture Peron Savamala
Peron Savamala
Peron Savamala

Novo mesto u Beogradu: Klub kulture Peron Savamala

U Braće Krsmanović 12, u četvrtak, 21. novembra od 22.00, biće otvoren klub kulture Peron Savamala, novo mesto na kulturnoj i urbanoj gradskoj mapi Beograda.

Klub se nalazi na atraktivnoj lokaciji u starom delu Beograda, na samoj obali Save, sa koje se pruža pogled na reku i novobeogradsku stranu. Mesto jedinstvenog duha, šmeka starog Beograda, fantastičan je spoj dnevnih aktivnosti i programa bogatih sadržaja, kulturnih dešavanja i izuzetno kvalitetnog noćnog provoda. Peron Savamala verovatno će biti nezaobilazno mesto, atraktivno i inspirativno kako za Beograđane tako i za posetioce Beograda.

Peron Savamala imaće raznovrstan dnevni, večernji i noćni program sa ciljem da zadovolji različite ukuse, privuče različite profile ljudi, pruži mogućnost informisanja i edukacije kroz zabavne sadržaje.

Koncept kluba zamišljen je kao spoj različitih vidova umetnosti, kvalitetnih multimedijalnih sadržaja, nesvakidašnjih i atraktivnih dešavanja, i odličnog noćnog programa, vrhunskog DJ-inga i živih svirki. U okviru dnevnih aktivnosti biće organizovane različite muzičke i umetničke radionice, od DJ-inga do slikarstva, zatim projekcije filmova, tribine edukativnog, informativnog i zabavnog karaktera, dnevni boravak različitih starosnih grupa, sajmovi, izložbe.

Biće različitih tematskih večeri – pozorišnih večeri, večeri klasične muzike, večeri stand up komedije, plesnih večeri.

Noćni klub Peron Savamala rezervisan je za dobar provod i idealno je mesto za ljubitelje dobrog provoda. Četvrtkom publiku očekuje urbana kafana sa različitim programima; petkom – živa legenda beogradske kaldrme Marko Gangbanger, a subotom – DJ Ognjen Krstić.

Klub kulture Peron Savamala otvoren je za sve, dobrodošli su predlozi za nove sadržaje, menadžment je spreman da podrži mlade talentovane ljude, da ponudi prostor ambicioznim ljudima sa dobrim idejama. (danubeogradu.rs)

VIKEND OTVARANJA
Četvrtak, 21. novembar (22.00) Special Warm Up Party: DJ Brrrkati
Ulaznica: 100 dinara

Petak, 22. novembar (22.00) DJ Marko Gangbanger
Ulaznica: 100 dinara

Subota, 23. novembar (22.00) DJ Ognjen Krstić
Ulaznica: 100 dinara

loading...