Naslovna » BG svaštara » Od 29. novembra – Radio Laguna na 93,7 MHz
Radio Laguna - logo

Od 29. novembra – Radio Laguna na 93,7 MHz

Povodom petnaest godina postojanja izdavačka kuća Laguna pokreće Radio Laguna na 93,7 MHz FM Stereo.

Radio Laguna program počinje da emituje u petak, 29. novembra, emisijom „Dobro jutro, Beograde“! Emisija će se emitovati radnim danima od 6.30 do 10.00, a kroz program će slušaoce voditi Irena Horn. Jutarnji program je kolažnog karaktera sa brojnim prilozima i korisnim informacijama. Prati ritam života slušalaca, i tu je da pomogne u pripremi svih dnevnih obaveza, ali i da izmami jutarnje osmehe. Pažljivo birana muzika za jutarnji program garantuje dobro raspoloženje tokom celog dana.

Radio Laguna je gradski radio koji će na području Beograda moći da se sluša na 93,7 MHz ili internet strimom. U okviru programske šeme naći će se i emisije „Pitajte Đuru, on zna ko zna“, „Lagunin dan“, „Uroš Bogdanović Show“.

„Pitajte Đuru, on zna ko zna“ je dobro poznata i nagrađivana emisija autora i voditelja Đure Svilara. Emisija će se emitovati radnim danima od 10.00 do 12.00. Emisija „Lagunin dan“ emitovaće se radnim danima od 12.00 do 16.00, a vodiće je Anđela Anđelković. Radnim danima od 16.00 do 18.00 na programu Radija Laguna biće „Uroš Bogdanović Show“.

Večernji i vikend termini su predviđeni za autorske emisije, a neki od voditelja autorskih emisija su dobro poznati: Mirjana Bobić Mojsilović, Vanja Bulić, Dejan Cukić, Aleksandar Saša Ignjatović. Na talasima Radio Laguna redovno će biti iznenađenja ali i nagrada. (danubeogradu.rs)

loading...