Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Frano Lasić večeras otvara Fajront

Frano Lasić večeras otvara Fajront

Poznati hrvatski pevač i glumac Frano Lasić, suvlasnik beogradskog kluba na vodi Fajront, večeras (27. decembar) će otvoriti klub na Ušću, kod Brankovog mosta.

Fajront, koji inače predstavlja miks lounge bara, italijanskog restorana i kluba na jednom mestu, imaće i raznolik program. Četvrtak će biti rezervisan za srednju generaciju Beograđana sa muzikom iz perioda „dece cveća“.

– Beogradu jednostavno fali mesto za ljude u „najboljim godinama“, gde će se slušati muzika iz veselog vremena šezdesetih i sedamdesetih, odnosno najvažnijeg perioda stvaranja rok muzike. Tu će biti mesta za dobar stari zvuk koji su prezentovali The Beatles, The Rolling Stones, Led Zeppelin, The Beach Boys, Bob Dilan, Elvis i drugi… Dakle, momci i devojke, svi vi koji ste osetili, uživali i odrastali uz „flower-power“, evo prilike za druženje, ples i evociranje uspomena iz tog nezaboravnog vremena – kaže Frano Lasić.

Četvrtak će biti rezervisan za svirke, dok će petkom i subotom nastupati najimeninetniji domaći DJ-evi, uz povremena gostovanja imena sa inostrane scene. Za Novu godinu u klubu na vodi Fajront nastupaju bend Bobana Rosića i DJ Reskobar. Ulaz je 20 evra, a taj novac su uključeni švedski sto i piće dobrodošlice.

Informacije i rezervacije: 061/2166-702. (danubeogradu.rs)

loading...