Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Novogodišnja Moda za poneti, 13-15. decembar
Moda za poneti

Novogodišnja Moda za poneti, 13-15. decembar

U Kulturnom centru Grad, u Braće Krsmanović 4, biće održana novogodišnja Moda za poneti, od 13. do 15. decembra (17.00 – 22.00).

Decembar je mesec kada sumiramo utiske i rezultate predhodnih jedanaest meseci i pravimo planove za narednu godinu. Što se tiče Mode za poneti, ove godine bilo je nekoliko zanimljivih dizajn događaja u kojima se predstavilo oko 300 autora.

Pored novih kolekcija dobro poznatih izlagača posetioci su upoznali veći broj novih dizajnera. U KC Grad gostovalo je i nekoliko umetnika iz inostranstva poput Bric a Brac, Sophie Bly, Orphan Bird, Johanne Brag i drugih.

KC Grad najavljuje i nove slične projekte čiji će cilj kao i do sada biti okupljanje, promovisanje i razvijanje domaće umetničke i dizajn scene.

Pored velikog broja dizajnera koji se kao i svake godine očekuju, tokom ovog vikenda biće pripremljen odgovarajući muzički program, a shodno prazničnom raspoloženju pripremljeni su pokloni za najuspešnije izlagače i za posetioce.

U ponudi će biti zimska i svečana garderoba, nakit, novogodišnji pokloni. Muziku će puštati Ewox i Tamarinsky, O Mašić i Pavle Veljković.

Učesnici novogodišnje Mode za poneti su, među mnogobrojnima i Babbitty Rabbitty, Manja Radić, Zorica Slavić, Klasa, Mean Machines, Tatjana Dejanovic, Dunja Mihalački, Motor t-shirts, Dijana Kosijer, Shikonni Chic, Svetlana Prosenica, Maja Mirković. (danubeogradu.rs)

loading...