Naslovna » Izlasci » Izložbe » Plavo-zelena mapa u galeriji RK „Beograd“
Plavo-zelena mapa
Plavo-zelena mapa

Plavo-zelena mapa u galeriji RK „Beograd“

Platforma Plavo-zelena mapa biće predstavljena u okviru izložbe „Šuma znanja“, koja će biti održana od 17. decembra do 25. januara u Galeriji Robne kuće „Beograd“ u Knez Mihailovoj 5.

Posetioci izložbe „Šuma znanja“, koju je Centar za promociju nauke postavio u saradnji sa Šumarskim fakultetom, imaće priliku da na listovima skrivenim među šumskim biljkama i životinjama otkriju i pronađu najveće ideje čovečanstva. Uz 13 naučnih ideja, izložba sadrži obilje informacija, kao i filmova i šumskih zvukova.

Posetioci će moći da se bolje upoznaju sa zaštićenim prirodnim dobrima grada Beograda upotrebom ove platforme sastavljene od internet-prezentacije i aplikacije za mobilne telefone. U okviru izložbe su postavljeni i prostorni markeri iz Plavo-zelene mape, koji ukazuju na zaštićena stabla na teritoriji grada Beograda.

Platformu Plavo-zelena mapa je pripremio Centar za unapređenje životne sredine, uz podršku Telenor fondacije i grada Beograda – Sekretarijata za zaštitu životne sredine. (Beoinfo)

loading...