Naslovna » BG svaštara » Književnost » Vulkan: Jusi Adler-Olsen – Bez milosti
Vulkan: Jusi Adler-Olsen - Bez milosti
Vulkan: Jusi Adler-Olsen - Bez milosti

Vulkan: Jusi Adler-Olsen – Bez milosti

Danski i svetski bestseler Bez milosti koji je napisao Jusi Adler-Olsen, a preveo Vladimir D. Nikolić objavila je izdavačka kuća Vulkan.

Godine 1987, u vikendici na severu Danske, surovo su ubijeni brat i sestra. Policija sumnja da je ubica pripadnik elitne družine iz privatne gimnazije, koju pohađaju deca najbogatijih porodica u zemlji.

Dvadeset godina kasnije, taj slučaj pojavio se na stolu policijskog inspektora Karla Merka, briljantnog detektiva koji vodi Odeljenje Q – odeljenje za nerešene slučajeve.

Kada Merk ponovo otvori slučaj, postaje jasno da nije sve onako kako na prvi pogled izgleda. Istraga će ga odvesti do Kimi, žene koja živi na ulici i krade da bi preživela, i koja je majstorski uvežbala skrivanje od policije. Međutim, nisu policajci sada jedini koji su joj za petama, jer ona čuva tajne zbog kojih bi neki moćnici ubili da ih sačuvaju… kao i tajnu zbog koje će se sve promeniti.

Roman Bez milosti kojim je Jusi Adler-Olsen učvrstio reputaciju kao vrhunski pisac trilera prodat je u više od deset miliona primeraka. (danubeogradu.rs)

MESEC POKLONA: Tačan odgovor je: 1987, dvadeset, prvi, deset miliona. Knjigu poklanjamo Jeleni Mićunović, 060/399…

loading...