Naslovna » BG svaštara » Književnost » Vulkan: L. Mari Adlin – Tajna razotkrivena
Vulkan: L. Mari Adlin - Tajna razotkrivena
Vulkan: L. Mari Adlin - Tajna razotkrivena

Vulkan: L. Mari Adlin – Tajna razotkrivena

Svetski bestseler L. Mari Adlin Tajna razotkrivena objavila je izdavačka kuća Vulkan, a prevodilac je Vladan Stojanović.

Kesi Robišo prešla je dug put od neugledne i nesigurne žene, kakva je bila pre godinu dana. Dok preuzima ulogu vodiča u tajnom društvu posvećenom ostvarivanju najluđih i najsmelijih ženskih seksualnih fantazija, Kesi pokušava da ostavi za sobom gorku prošlost i uspomene na čoveka koji je umalo postao njen.

Sada je na nju red da u društvo uvede novu članicu, Dofinu, pomalo uštogljenu vlasnicu butika iz Nju Orleansa. Dok joj pomaže da proživi strastvene avanture kojih se toliko dugo odricala, Kesina veza sa jednim muškim članom može da raskrinka ono jedino što se plaši da razotkrije: svoje srce.

Uskoro će Kesi otkriti da li će strast stvorena u fantaziji prerasti u ljubav, a pravo je pitanje koliko smo na ovom sajtu do sada objavili prikaza romana u izdanju Vulkana?…

Ovo je neodoljiv i nezaboravan nastavak knjige „Tajna“ jednog od najprodavanijih erotskih serijala na svetu spisateljice Lize Gabrijel koja piše pod pseudonimom L. Mari Adlin. (danubeogradu.rs)

MESEC POKLONA: Tačan odgovor je: 5. Knjigu je dobila Marija Đenović, 06346….