Naslovna » Izlasci » Shopping » Delta City: Popusti i druge zanimljivosti

Delta City: Popusti i druge zanimljivosti

Predstojeću nedelju u Delta City-ju obeležiće brojna zanimljiva dešavanja – odlični popusti, tradicionalne manifestacije Katapult i Antico fest, otvaranje iLike-a… samo su deo onoga što očekuje brojne posetioce šoping-mola.

Popusti, popusti, popusti…

Zara, Bershka, Sephora, Mango, Sport Vision, Women’s Secret, New Yorker, Terranova – do 70%
Pull&Bear – do 60%
H&M, Fashion&Friends, Sportina, C&A, Swarowski, Extreme Intimo – do 50%
Lacoste – do 30%
I mnogi drugi…

Nova radnja i sajmovi

Ljubitelji brenda Apple imaće priliku da na dan otvaranja prodavnice iLike, 1. februara, ostvare popuste od pet do 25% na kupovinu proizvoda ove kompanije.

Unikatni nakit, garderoba, ukrasni predmeti za kuću – samo su deo ponude više od 50 izlagača koji će biti predstavljeni na tradicionalnoj modnoj manifestaciji Katapult, u atrijumu šoping-mola Delta City, od 31. januara do 2. februara. U toku trodnevne modne manifestacije prikupljaće se sredstva neophodna za hitnu operaciju Nikole Stefanovića koji boluje od hronične mijeloidne leukemije.

Od 3. do 5. februara, biće održan i tradicionalni Antico fest, u okviru koga će se na jednom mestu naći veliki broj izlagača iz zemlje i inostranstva. Pored izložbenog karaktera, u okviru manifestacije biće organizovana prodaja umetnina, konsultacije sa poznavaocima porekla antikviteta, kao i restauracija i procenjivanje vrednosti umetničkih predmeta. (danubeogradu.rs)

loading...