Naslovna » Izlasci » Shopping » Epson EB-X20: Projektor za škole i poslovna okruženja
Epson EB-X20
Epson EB-X20

Epson EB-X20: Projektor za škole i poslovna okruženja

Nema kvalitetne školske ustanove i ozbiljne kancelarije bez dobrog projektora za projekciju prezentacija i edukacionog materijala. Epson je na ovom polju vodeće ime i iz meseca u mesec se trudi da potencijalnim kupcima ponudi nova, zanimljivija i kvalitetnija rešenja.

Iz aktuelne ponude projektora za prezentacije i edukaciju posebno se izdvaja model EB-X20 koji spada i među najkompaktnija rešenja na tržištu.

Osnovu EB-X20 projektora čini snažan projekcioni sistem i moćna lampa zahvaljući kojima daje sliku zavidnog kvaliteta. Idealan je za sve vrste prezentacija, a može da posluži i za projekciju dinamičnijeg sadržaja mada nije optimizovan za projektovanje zahtevnijeg video materijala i HD filmova. Maksimalna rezolucija kojom operiše je 1024×768 piksela i što je jako važno kvalitet slike koji nudi je besprekoran – sa maksimalno verno reprodukovanim bojama i odličnom detaljnošću.

Od sličnih rešenja, na tržištu se ovaj projektor izdvaja i po skromnim zahtevima za održavanje, kao i po izuzetno tihom radu. Moguće ga je montirati kako na desktop tako i na zaidne nosače, a kada zatreba lako se može preneti sa jedne lokacije na drugu jer teži svega 2,6 kilograma. Cenovno gledano EB-X20 projektor je veoma korektno pozicioniran na tržištu i upravo zbog povoljne cene ima velike šanse da se bolje prodaje od drugih (sličnih) projektora.

Cena (sa PDV-om): 65.442 dinara.

loading...