Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Wonderland: Poglavlje 2 – Vatreno nebo, 14. februara
Wonderland
Wonderland

Wonderland: Poglavlje 2 – Vatreno nebo, 14. februara

Za sve obožavatelje EDM i trens zvuka, Wonderland bajka se nastavlja. Na Beogradskom sajmu, 14. februara, nastupiće čak četiri poznata di džeja. Karte u pretprodaji na blagajni Eventim-a su po promotivnoj ceni od 1.300 dinara do 5. februara, posle čega će koštati 1.500 dinara.

U hali 5 Beogradskog sajma, Poglavlje 2 – Vatreno nebo novi je korak ka velikom Open Air festivalu budućnosti planiranom za ovo leto.

Kako kažu organizatori festivala, posetioce očekuje pravi DJ maraton na kome će imati priliku da čuju neke od najpoznatijih predstavnika ovog žanra. Aly & Filu su trenutno dvadeseti na listi „DJ Mag“ top 100 najistaknutijih di džejeva, dok je Andrew Rayel, mnogi kažu, naslednik van Burena, među prvih trideset.

Simon Patterson, koji svojim „old school“ pristupom okuplja godinama unazad mnoštvo fanova trens pravca, takođe će se naći za miksetom. Osveženje će biti i mladi slovenački di džej Beltek, publici odveć poznat po fenomenalnom EDM zvuku koji pravi, a muzičkim stručnjacima po sjajnoj produkciji – čime privlači posebnu pažnju. Zabavu će ulepšati i nekoliko domaćih di džejeva.

Saga Wonderland, koja je u prošloj godini naišla na veliki odjek okupivši deset hiljada posetioca, nastaviće da iznenađuje. Na Beogradskom sajmu, event 14. februara simbolično će biti početak ovogodišnjeg predstojećeg „ludila“. (danubeogradu.rs)