Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Dan zaljubljenih: Bejli i Kovalski u KPGT-u

Dan zaljubljenih: Bejli i Kovalski u KPGT-u

U KPGT-u na Dan zaljubljenih, 14. februara, DJ-evi Bejli i Kovalski povešće sve ljubitelje elektronskog zvuka na putovanje kroz istoriju i zlatne godine tehno scene.

„Heineken Lucky Records“ retro tehno spektakl se ove godine održava po treći put, ovog puta pod nazivom „Oldies Goldies“. Sa osvrtom na najveće tehno himne i hitove koji su obeležili period od 1998. do 2005. i gostovanjima Bejlija i Kovalskog, ovogodišnje izdanje opravdano nosi epitet najvećeg retro tehno spoktakla u Srbiji. Publika će imati priliku da čuje originalni zvuk iz koga se razvila, danas izuzetno moćna, moderna elektronska muzička scena.

Za razliku od Bejlija, Aleksander Kovalski (Alexander Kowalski) će svoje najveće hitove izvesti uživo, a za svoj nastup kaže:
„Prošlo je dosta vremena od mog poslednjeg boravka u Beogradu, ali neke stvari se nikada ne zaboravljaju. Beogradsku publiku pamtim kao veoma posebnu i izuzetno muzički obrazovanu i zato spremam specijalna iznenađenja u okviru svog live act nastupa.“

Aleksander Kovalski će ponuditi stil koji se razlikuje od Bejlijevog tvrdog zvuka, što najbolje opisuje njegova izjava: „Muzika koji pravim potiče od srca i emocije su moj glavni pokretač. Želim da publika oseti gruv na isti način na koji ga i ja osećam.“

Ovaj nemački umetnik iza sebe ima čak osam albuma, što je prilično neuobičajeno ukoliko uzmemo u obzir hiper produkciju elektronske muzike. „Koncept koji želim da stvorim ne može da stane u par minuta, pa je album za mene pravi način izražavanja“, priznaje Kowalski.

Domaću scenu predstavljaće Speedy i Marko Milosavljević, jedan od najiskusnijih didžejeva beogradske scene.

Ulaznice za retro techno spektakl, za koje vlada veliko interesovanje, u pretprodaji po ceni od 900 dinara na svim prodajnim mestima Eventim mreže, biletarnici Doma omladine Beograda i Kombank arene. (danubeogradu.rs)

loading...