Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Dirty Bookings: Tech Me If U You Can Party

Dirty Bookings: Tech Me If U You Can Party

Nova agencija Dirty Bookings predstavlja Tech Me If U You Can žurku na kojoj će u petak, 28. februara, u klubu Laika nastupiti čak četiri DJ-a, od kojih će se trojica predstaviti live act-om.

Posle sjajne premijere ove agencije, kada je gostovao jedan od lidera deep dirty tech zvuka, Chad Andrew, sada je prvo ime na lajnapu perspektivni hrvatski DJ Ivan Medved. Od kako je 2012. upalio Ableton i okušao se u produkciji za rekordno kratko vreme prešao je put od malenog Ivankova do svetskih etiketa poput My First Love Records, Baile Musik i Kick and Beat.rec. Njegove trake vrte i Dubfire, Adhriano, UGLH, Dan Noel, Alex Van Ratingen, Dubphone, Chad Andrew, Archie Hamilton i drugi.

U back2back setu će se beogradskoj publici premijernio predstaviti duo Un:usual, koji čine dvojica umetnika iz Vojvodine Milan Živanov i Vuk Bijelac. Četvrto ime je Predrag Petković poznatiji kao MENE, o čijem kvalitetu dovoljno govori to što njegove pesme puštaju velikani kao što su Richie Hawtin, Dubfire, Mauro Picotto, John Acquaviva.

Ulaz do 23.00 je besplatan, dok će se posle toga naplaćivati 200 dinara. (danubeogradu.rs)