Naslovna » Izlasci » Shopping » Kompaktni Epson EB-93H projektor
Epson EB-93H projektor
Epson EB-93H projektor

Kompaktni Epson EB-93H projektor

Kompanija Epson predstavila je novu generaciju projektora za prezentacione i edukativne svrhe iz koje se svojom povoljnom cenom i veoma dobrim radnim karakteristikama izdvaja model – EB-93H.

Njegovo srce čini 3LCD tehnologija zahvaljujući kojoj je u stanju da projektuju sliku besprekorno reprodukovanih boja i odlične detaljnosti. Pored svega on je kompaktan i veoma lagan pa ga je moguće montirati kako na desktop, tako i na zidne nosače.

Kao i ostali Epson-ovi projektori tako je i EB-93H napravljen od veoma kvalitetne plastike, s tim što mu je unutrašnja konstrukcija od aluminijuma zahvaljujući kojoj i ima malu težinu (3,13 kg) zbog koje se krajnje jednostavno i lako može preneti sa jedne lokacije na drugu – kada zatreba. Poseduje i veoma ekonomičnu lampu koja troši i do 40% manje energije u odnosu na lampe koje se nalaze u sličnim konkurentiskim rešenjima. Takođe, EB-93H prati i specijalno osmišljen OSD koji omogućava korisniku brzo i lako setovanje svih parametara.

Od ostalih bitnih karakteristika EB-93H projektora izdvajamo još izuzetno dobro odrađen rashladni sistem koji nije bučan (čak i pri maksimalnom opterećenju), kao i skromne zahteve vezano za održavanje – dovoljno je samo da ga povremeno prebrišete mikrofiber krpom i izgledaće kao nov. Epson kod EB-93H projektora posebno ističe i njegov visok stepen kompatibilnosti sa najrazličitijim platformama čime se značajno proširuje njegova primena. To znači da pored toga što se besprekorno razume sa svim računarima bez problema komunicira i sa mobilnim uređajima.

Epson EB-93H projektor raspolaže svim aktuelnim žičnim konekcijama a u paketu se isporučuje sa malim, ali maksimalno funkcionalnim daljincem.

Cena (sa PDV-om): 82.523 dinara

loading...