Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Adam Beyer u KPGT-u, 11. aprila
Adam Beyer
Adam Beyer

Adam Beyer u KPGT-u, 11. aprila

Istinska zvezda scene i jedan od osnivača modernog tehno zvuka, DJ Adam Beyer, nastupiće 11. aprila u KPGT-u. Organizatori najavljuju nastup još jednog stranog izvođača koji će te večeri prodrmati publiku.

Švedski producent Adam Beyer iza sebe ima izuzetno plodnu i uspešnu karijeru koja traje skoro dvadeset godina u okviru koje je nekoliko puta redefinisao svoj zvuk, udarajući temelje novim trendovima u muzici.

Jedan je od najvećih autoriteta u svetu tehno muzike, uvek je važio za inovatora, što mu je donelo mogućnost da postane jedan od najredovnijih gostiju za miks pultovima najboljih svetskih klubova i najznačajnijih muzičkih festivala. Važi za jednog od osnivača švedske škole tehna, čije temelje je postavio zvuk njegovih izdavačkih kuća Truesoul, Madeye iDrumcode.

Njegov nastup na zatvaranju zimskog serijala Heineken Lucky Records žurki može da se nazove Drumcode spektaklom, jer publici donosi ekskluzivni presek najnovijih muzičkih trendova, ali i klasičnih, tvrdih izdanja sa čuvene etikete. Najveći globalni portal koji se bavi promocijom i prodajom izdanja elektronske muzike,Beatport, nominovao je Drumcode za najbolju izdavačku kuću godine, dok je sam Beyer poneo nominaciju za najboljeg tehno DJ-a u okviru International Dance Music Awards-a. Njegovu emisiju Drumcode FM prenosi 59 radio stanica širom sveta, dok istovremeno beleži više od pet miliona preuzimanja sa interneta.

– Uspeh i priznanja svakako prijaju, ali meni je najbitnije da je svako od nas nominovanih dao sopstveni pečat sceni, koja je danas veća nego što smo ikada mogli da sanjamo. Važno je da svi zajedno idemo napred, ali i da negujemo zvuk koji nas je stvorio, da se ne zaboravi odakle smo potekli – tvrdi Adam Beyer.

Tehno superstar dolazi u Beograd direktno sa velike turneje po SAD, gde nastupa sa zvezdama Drumcode etikete kao što su Joseph Capriati i Ida Engberg. Beogradska publika može da očekuje nalet modernog adrenalinskog tehna koji će dovesti klub do usijanja!

Uz zvezdu večeri, nastupiće Speedy. Ulaznica se prodaju po promotivnoj ceni je 890 dinara na prodajnim mestima Eventima i biletarnicama Doma omladine i Kombank arene. (danubeogradu.rs)