Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Billy Idol na Kalemegdanu: Ulaznice u prodaji od 12. marta
Psihomodo pop
Psihomodo pop

Billy Idol na Kalemegdanu: Ulaznice u prodaji od 12. marta

Već smo najavili da će Billy Idol nastupiti 25. juna na Kalemegdanu, a ulaznice za koncert biće u prodaji od 12. marta širom Srbije i regiona preko Eventima.

Cene ulaznica su najpovoljnije na celoj evropskoj turneji harizmatičnog rokera iz Londona: 2.500 dinara za parter i 3.300 dinara za Fan pit, čiji je kapacitet ograničen na 1.000 mesta; stajaće mesto na VIP platformi od 500 mesta je 3.500 dinara.

Budući da tim Callinga organizuje i veliki koncert grupe Iron Maiden 17. juna na istom mestu, svim fanovima koji imaju ulaznice za taj koncert, obezbeđen je popust od 500 dinara za kupovinu ulaznica za koncert 25. juna, i to u svim kategorijama (Parter – 2.000, Fan pit – 2.800 i VIP – 3.000 dinara). Da bi popust ostvarili, fanovi bi trebalo da na prodajnim mestima Eventima prikažu kupljenu ulaznicu za Iron Maiden, uz pravilo da jedna prikazana ulaznica za „Mejdene“, iz bilo koje kategorije, vredi za popust na kupovinu takođe jedne ulaznice za harizmatičnog Engleza.

Dođite, razvalićemo!

Neiscrpnu kolekciju klasičnih rokenrol hitova Billy Idol predstaviće u Beogradu zajedno sa kultnim gitaristom Stivijem Stivensom na velikom koncertu 25. juna na Kalemegdanu, u Donjem gradu Beogradske tvrđave, u okviru koncetnog spektakla Calling 2014! Uvertiru za koncert pod otvorenim nebom pružiće i specijalni gosti ovogodišnjeg Calling-a, zagrebačke rokenrol legende Psihomodo pop.

– Već smo svirali sa Billy-jem u Skoplju pre nekoliko godina i bilo je odlično. Upoznali smo se i sa njegovim bendom i bili su iznenađeni da grupa sa ovih prostora svira takav rokenrol – priseća se frontmen Davor Gobac i dodaje: – Volim da čujem „White Wedding“ i dan danas podseća me na srednju školu i početke Psihomodo popa.

Bend na Kalemegdan dolazi u svom standardnom sastavu gde su još i Tigran (bubnjevi), Šparka (bas), Brada (gitara) i Kuzma (saksofon, klavijature). Psihomodo pop su nedavno objavili i veliki hit „Donna“ koji fanovi već svrstavaju u trilogiju gde se nalaze još „Frida“ i „Ramona“. Gobac potvrđuje da će pored dobro poznatih stvari iz karijere koja ove godine slavi tri decenije uz turneju pod nazivom „Neograničen rok trajanja!“, popularni „Psihići“ na Kališu svirati i neke nove pesme sa upravo objavljenog albuma „Ćiribu, Ćiriba“ uz poziv na ovogodišnji Calling u znaku kvalitetnog rokenrola:

– Dođite, razvalićemo, a i Billy još dobro praši! (danubeogradu.rs)

loading...