Naslovna » BG servis » Stari grad: Besplatna priprema za upis na fakultete i malu maturu
Besplatna priprema za upis na fakultete i malu maturu

Stari grad: Besplatna priprema za upis na fakultete i malu maturu

Kancelarija za mlade Starog grada i Udruženje „Krug dvojke“ organizovaće besplatnu pripremu za upis na fakultete u malu maturu, u okviru projekta „Ulažem u budućnost“.

Učenici završnih razreda srednje škole sa ove opštine moći će da pripreme matematiku, srpski i engleski jezik, opštu kulturu, biologiju, crtanje i slikanje. Predmeti koji obuhvataju pripremnu nastavu za upis u srednje škole su matematika i srpski jezik.Za dž

Časovi su namenjeni svim zainteresovanim maturantima beogradskih osnovnih i srednjih škola sa prebivalištem na teritoriji opštine Stari grad, a održavaće se vikendima, od 12. aprila do 14. jula. Edukovanje učenika iz željenih oblasti za upis na fakultete vrše stručni predavači koji poseduju dugogodišnje iskustvo sa pripremnom materijom za prijemne ispite. Ovo je treća godina održavanja projekta, a prethodne dve godine 95 odsto učesnika sa priprema je upisalo željene fakultete.

Svi zainteresovani osnovci i srednjoškolci, koji imaju prebivalište na teritoriji opštine Stari grad, mogu da se prijave putem online formulara ili telefonskim pozivom na broj 7852-999, najkasnije do 9. aprila u 15.00. Telefon je dostupan radnim danima od 9.00 do 15.00. (Beoinfo)