Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 23. Dodir Pariza, 26. i 27. aprila
Dodir Pariza
Dodir Pariza

23. Dodir Pariza, 26. i 27. aprila

Na Beogradskom sajmu u hali 2, 26. i 27. aprila, biće održan 23. Međunarodni sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja – Dodir Pariza.

Savremeno doba svakodnevno pred nas postavlja različite izazove – koja su najnovija dostignuća u svetu kozmetike, koji su to trendovi kada su u pitanju frizura, boja kose, šminka, itd. Odgovore na ova i mnoga druga pitanja, naći ćete na ovom sajmu i kongresu kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja.

Dodir Pariza, 12. godinu zaredom, dovodi u Beograd najpoznatije svetske frizere i stiliste. Stacey Broughton, pionir Vidal Sasson akademije, Joseph Koniak, britanski stilista koji je radio na filmskim hitovima poput Mamma Mia, Batman, Skyfall i sa mega zvezdama poput Kate Moss, Naomi Campbell, itd, kao i Stephen Hamilton, frizer i stilista Pet Shop Boysa, modne kuće Burberry – samo su neka od imena koja će svetski glamur preneti i na naše prostore.

Takođe, jedan od gostiju na sajmu, biće i Michael Marenco, koji je već godinama radi za „Tony & Guy“ ali i druge poznate frizerske brendove.

Na sajmu će se naći: proizvodi za negu kože lica i tela, kao i proizvodi za negu kose, najsavremenija oprema i aparati, solarijumi, gelovi i akril za nadogradnju noktiju i nail art, aparati najnovije generacije i još mnogo toga.

Kao i uvek, sve posetioce sajma na brojnim štandovima očekuje mnoštvo zanimljivosti, predstavljanje novih proizvoda, preparata i aparata, prezentacije i popusti.

Za ljubitelje takmičenja, održavaju se dva tradicionalna: 15. takmičenje u šminkanju „Face and Body art“ i 4. takmičenje u modeliranju i dizajnu noktiju „Magic and Nails“. (danubeogradu.rs)